Note
Læsetid: 1 min.

KU åbner kontor i Bruxelles

Indland
22. februar 2008

Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Region Hovedstaden åbner et fælles kontor i Bruxelles. Formålet er at placere regionens forskning øverst i bunken, når EU's forskningsmidler uddeles. Universiteterne og regionen vil også gå sammen om at finde flere forskerboliger til udenlandske forskere. RegionH, DTU og KU vil tillige styrke den fælles indsats for at profilere hovedstadsregionen internationalt - f.eks. ved i samarbejde med Wonderful Copenhagen at tiltrække flere videnskabelige kongresser og møder.

Under EU's 7. rammeprogram for forskning uddeles i perioden fra 2007-2013 50 milliarder euro til forskning. Det betyder, at der gennemsnitligt er omkring 57 milliarder kroner om året til forskningsprojekter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her