Note
Læsetid: 1 min.

Lokal tumult før stormøde

Indland
2. februar 2008

Der hviler et enormt pres på NA-ledelsen før dagens stormøde i Slagelse. En række af Ny Alliances lokalformænd har allerede sagt farvel til partiet, og meget tyder på, at flere er på vej til at smide håndklædet i ringen. En rundspørge, som Ritzau har foretaget, viser, at mindst 15 af de tilbageværende lokalformænd overvejer at forlade Naser Khaders parti. Ritzau har været i kontakt med 42 af Ny Alliances tilbageværende lokalformænd. Langt hovedparten af dem har en forventning om, at ledelsen på stormødet kommer med en forklaring på de seneste ugers tumult, Gitte Seebergs udmeldelse og ledelsens kursjustering.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her