Note
Læsetid: 1 min.

Ny sceneproducentuddannelse

Indland
8. februar 2008

Statens Teaterskole lancerer et-årig uddannelse af sce-neproducenter, der skal skabe de økonomiske, praktiske og kunstneriske forudsætninger for at gennemføre en teaterproduktion. "Teater- og dansebranchen har behov for uddannede sceneproducenter for at skærpe professionalismen. Sceneproducenterne skal både være fremsynede ledere udadtil blandt tilskudsydere og politikere og indadtil som dygtige teamledere med personaleansvar," siger Mette Kruse Skak fra Statens Teaterskole, der får det daglige ansvar for uddannelsen. Der er ansøgningsfrist 15. februar og optagelsesprøver 1. og 2. marts. nan

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her