Læsetid: 5 min.

Svært comeback for SF's ensomme ulv

SF's Kamal Qureshi er dygtig til at profilere sig i medierne. Men han er ikke populær i sit eget parti og får derfor svært ved at forsætte karrieren på Christiansborg oven på balladen om snyd med lejekontrakter og eksamensbeviser
Ingen alliancer. Kamal Qureshi har ikke formået i fredstid at opbygge de politiske alliancer, der kunne støtte ham, når der blev brug for det. Det betaler han for nu.

Ingen alliancer. Kamal Qureshi har ikke formået i fredstid at opbygge de politiske alliancer, der kunne støtte ham, når der blev brug for det. Det betaler han for nu.

Jens Dige

23. februar 2008

Da det for et par år siden lykkedes oppositionen at få ni medlemmer fra Venstre til at bryde partilinjen, så også homoseksuelle kunne få kunstig befrugtning, fejrede SF's folketingsmedlem Kamal Qureshi det ved at inviterede lesbiske kvinder til champagne på sit kontor.

Til stede var et massivt medieopbud og flere medlemmer af Folketingets sundhedsudvalg, blandt andre Socialdemokraten Karen Klint:

"Kamal er kreativ og god til at finde den lige vej til medierne. Det her var en sjov idé, som jeg ikke selv havde haft fantasi til at udtænke," siger hun.

For tiden er det dog ikke champagnen, der præger Kamal Qureshis politiske liv.

Han har optrådt med falsk navn i forbindelse med fremleje af sin lejlighed i Fiolstræde i det centrale København. En sag, der er meldt til politiet.

Samtidig er det lykkedes Ekstra Bladet at grave en anden ubehagelig episode frem:

Under sit medicinstudium stjal Kamal Qureshi en eksamensopgave i biofysik fra fire studiekammerater og indleverede den som sin egen. Straffen var et halvt års ekstra studietid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jeg er ikke interesseret når Rumsfeld kalder Ahmadinejad for Hitler,

Jeg er ikke interesseret når Chavez kalder Bush for djævlen,

Jeg er interesseret i deres politik og holdninger. ALT det andet er sladder og hører sladderbladene til.

Måske denne artikel grænser op til fænomenet sladderjournalistik - Og måske skulle Information prøve at holde sig fri af dette betændte område af journalistikken.
Der er så rigeligt i forvejen.

Mvh. Jesper Frandsen

Enig med Frandsen. Det kunne have været mere interessant med en artikel om, hvad pokker hele den sag med navnene egentlig går ud på. Jeg har ikke kunnet finde nogen forklaring på, hvad - eller hvorfor- der egentlig er foregået.

Bashy Quraishy

Den måde alle danske politiske partier behandle politikere med anden etnisk baggrund er smagløst og decideret diskriminerende. De ønsker minoriteter at være partisoldater, hente stemmer, men bør ikke have selvstændige meninger eller vise deres ansigter i medierne mere end deres hvide kolleger.

Lad mig give nogle eksempler.

Radicale Vestre bedt minoriteter til at deltage i politik halvfemserne men da alt for mange kom ind, var døren lukket. Mona Sheikh, Tanveer Sharif og Tanveer Ahmed er gode eksempler. Naser Khader og hans magtfulde danske venner i partiet gjorde deres bedste for at marginalisere andre minoriteter.

Jeg var også medlem af SF i firserne, men fik at vide at holde kæft når på partiets to årlige møder, jeg spurgte både Gert Petersen og Holger K for at have en mere progressiv politik om mindretal. Jeg forlod partiet, da jeg mente, at dette humanistiske parti faktisk ikke var villig til at lytte. Lubna Elahi har også oplevet SF's kærlighed til minoriteter.

Enhedslisten's behandling af Asmaa Abdol Hamid er kendt for alle.

Socialdemokraterne, som blev kaldt Arbejderparti har haft blandet forhold til minoriteter. Deres behandling af Hamid-El-Mousti, en 30 år trofast partimedlem er ikke noget, man kan være stolt af.

Venstre og Konservative har aldrig gjort nogen indsats for at tiltrække minoriteter, men konservative var hurtige til at sige ja til Naser Khader, fordi han er en ægte Onkel Tom.

I Kamal's tilfælde, kan vi være uenige med nogle af hans udtalelser eller visse aspekter af hans privat liv, men ingen kan benægte det faktum, at han har gjort meget for SF's gode image både blandt minoriteter og danskere. Fjernelse af ham fra 2 poster har meget at gøre med den nye højresving inde i partiet og dets nuværende populistiske ledelse. Hvis Kamal offentligt kyssede Vily's ASS, er jeg sikker på, han ville være meget populær hos ledelsen.

Venlig hilsen

Bashy Quraishy

Troels Schmidt

Artiklen i Information
"Svært comeback for SF's ensomme ulv"
er blot endnu et eksempel på at:

"Something is Rotten in the State of Denmark"

Se og hør Bashy uddybe dette på YouTube - klik på::
http://www.youtube.com/watch?v=nqAoZijP9wo

Se og hør også Asmaa Abdol-Hamid forklare sin version af sit forhold til Enhedslisten:
"Asmaa Abdol-Hamid: Enhedslisten, Racisme og Integration i Danmark - klik på:
http://www.youtube.com/watch?v=txpEMxn9jaE&feature=related

Peter Lauritzen

Ja, hvis Fogh uden personlig vinding fusker en lille smule med regnskabet, så kan det trækkes op af hatten i det uendelig, men hvis en stakkel af anden etnisk baggrund svindler med sin eksamen og underskriver med falsk navn, så er det diskrimination.