Note
Læsetid: 1 min.

Danmark i sort - men det kunne ikke måles

Indland
31. marts 2008

Store dele af Danmark gik i sort lørdag mellem kl. 20 og 21, da virksomheder, institutioner og private fulgte Verdensnaturfondens opfordring til at slukke lyset. Men initiativet kunne tilsyneladende ikke måles i elforbruget. Det var i hvert fald den melding, der kom fra Dong Energy, som står for elforsyningen i Københavns-området og store dele af Sjælland.

"Det ligner en normal lørdag aften med et jævnt faldende forbrug. Vi kan ikke registrere noget nævneværdigt fald omkring kl. 20, og det kan heller ikke ses, at en hel masse har tændt for de elektriske installationer efter kl. 21," lyder meldingen fra Dong.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her