Note
Læsetid: 1 min.

Erhvervslivet skal redde verden

Indland
28. marts 2008

I film er det som regel helten, der redder verden. I virkelighedens verden er det nu erhvervslivet, der skal løfte den store opgave. Det mener Copenhagen Climate Council (CCC), der består af en gruppe forskere og erhvervsfolk. Gruppen vil støtte forarbejdet, så næste års FN-klimatopmøde i København bliver så succesfuldt som muligt. "Alvoren ved global opvarmning bliver katalysatoren for en ny industriel revolution. Fra i dag og de næste 18 måneder vil vi mobilisere erhvervsledere fra hele verden, og sammen vil vi planlægge en holdbar revolution," siger stifter af CCC, direktør og chefredaktør for Mandag Morgen Erik Rasmussen.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her