Note
Læsetid: 1 min.

Konservativ kovending på isen i Grønland

Indland
14. marts 2008

Der er ingen tvivl om, at det enorme område og tilhørende olieinteresser er grønlandsk, fastslår den konservative gruppeformand, Helge Adam Møller. Tidligere på ugen sagde hans grønlandsordfører, Per Ørum Jørgensen, til Ritzau, at spørgsmålet er interessant. Onsdag aften uddybede grønlandsordføreren sit synspunkt i TV2 Nyhederne: "Der skal være en rimelighed. Danmark skal ikke holde sig tilbage," sagde Per Ørum Jørgensen. Nu er han sat på plads af gruppeformanden. Det Konservative Folkeparti ønsker ikke at splitte Grønland op, siger han.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her