Note
Læsetid: 1 min.

Lars Rebien Sørensen adjungeret professor

Indland
14. marts 2008

Administrerende direktør Lars Rebien Sørensen, Novo Nordisk A/S, er blevet adjungeret professor på Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet. "Udnævnelsen af Lars Rebien Sørensen til adjungeret professor markerer et mangeårigt samarbejde mellem fakultetet og Novo Nordisk-direktøren. Samtidig er den udtryk for en ambition om at knytte de 24 life science-uddannelser, som Det Biovidenskabelige Fakultet udbyder, endnu tættere til praksis og erhvervsliv, end de er i dag," hedder det i en pressemeddelelse.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her