Læsetid: 1 min.

Malaysias enevældige leder nægter at gå af

10. marts 2008

Malaysias politiske landskab er komplet forandret, efter at den hidtil nærmest enevældige regering i går led et historisk valgnederlag og både mistede sit to tredjedels flertal i parlament og magten i fire delstater. Den nationale Basiran-koalition har styret det muslimske sydøstasiatiske land i et halvt århundrede, men blev straffet for en stigende inflation og tiltagende etniske og religiøse spændinger. Premierminister Abdullah Ambad Badawi afviste dog i dag højlydte krav om at træde tilbage. Han mente til gengæld, at regeringspartiet nu bliver nødt til at genopfinde sig selv.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu