Note
Læsetid: 1 min.

DF til angreb på domstols-styrelsen

Indland
12. april 2008

Dansk Folkepartis Peter Skaarup kaster sig nu ind i et frontalt angreb på Domstolsstyrelsen. Skaarup beskylder Domstolsstyrelsen for at forsøge at snige tørklæder ind hos domstolene ad bagdøren. Han er stærkt utilfreds med, at Domstolsstyrelsen tilbage i december uden at orientere offentligheden besluttede, at muslimske dommere gerne må bære tørklæde: "Hvis ikke andre havde spurgt til reglen, kunne vi jo pludselig have stået i en situation, hvor en dommer bar tørklæde, uden at der havde været debat om det," siger Peter Skaarup.

ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her