Note
Læsetid: 1 min.

Informations aprilsnar blev taget alvorligt

Indland
2. april 2008

Informations historie den 1. april om, at CEPOS fusionerer med Handelshøjskolen i København (CBS), var en aprilsnar. Det havde man dog ikke helt regnet ud på hverken Ritzaus Bureau, dr.dk eller Børsens hjemmeside, hvor historien var at finde dagen igennem. Det gav anledning til morskab på hjemmesiden 180grader.dk: "En historie om, at den borgerlige tænketank CEPOS skal fusioneres med CBS for på den måde at få bedre adgang til at indoktrinere eleverne, burde i sig selv vel nok have fået advarselslamperne til at blinke," skriver 180.grader.dk og fortsætter: "Men at en person ved navn Johnny Quatsch (efternavnet betyder 'vrøvl' på tysk) i artiklen optræder som medstifter af CEPOS, gjorde vel for de fleste sagen klokkeklar. Men ikke for borsen.dk."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Oh, joy. Jeg tror de kære folk på Danmarks Radio & company må rive deres medarbejdere lidt senere opad sengen. Her er professionalismen ikke just blevet sat i højsædet ^_^

Information bør omgå sine 1. aprilløjer med forsigtighed. Jeg mindes en historie om at alle skulle have skiftet deres grønne pas ud med et røbedefarvet, og se bare hvad der skete! Så giv dem nu ikke for mange gode ideer :-)