Note
Læsetid: 1 min.

Kritik af kvalitetssikringen på universiteterne

Indland
11. april 2008

Både Videnskabsministeriet og de danske universiteter kritiseres af Rigsrevisionen i en ny rapport 'Beretning om sikring og udvikling af kvaliteten af universitetsuddannelserne'. Den har følgende konklusion: "hverken universiteterne eller Videnskabsministeriet har i tilstrækkelig grad understøttet kvalitetsarbejdet." Rapporten handler ikke om kvaliteten af uddannelserne, men om universiteterne og Videnskabsministeriets evne til at sikre uddannelsernes kvalitet.Her er Rigsrevisionens samlede vurdering, at "universiteterne frem over både kan og bør arbejde mere målrettet og helhedsorienteret med kvaliteten i uddannelserne," mens "Videnskabsministeriet bør understøtte, at universiteterne får en mere helhedsorienteret tilgang til kvalitetsarbejdet på uddannelsesområdet." ville

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her