Læsetid: 1 min.

S: Vindmøller på folkeaktier

28. april 2008

Socialdemokraterne vil give danskerne mulighed for at investere i lokale vindmøller. En del af de møller, der opstilles i de kommende år, skal på folkeaktier ejet af møllernes naboer gennem vindmøllelav. De kommende års investeringer i vedvarende energi skal ikke blot være et spørgsmål for store pengestærke investerings- og energiselskaber, mener partiet.

Ved vindmølleprojekter med flere møller foreslår partiet, at mindst en mølle skal tilbydes lokale investorer. Møllen skal tilbydes i andele til naboerne inden for en radius af fire kilometer. Samtidig skal bundfradraget hæves fra 3.000 kroner til 6.000 kroner.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu