Læsetid: 1 min.

FOA: Vi ergodt på vej

5. maj 2008

Konflikten for omkring 30.000 af FOA's medlemmer kan være forbi onsdag. Forbundet og arbejdsgiverne i Kommunernes Landsforening (KL) fortsatte i går aftes forhandlingerne om nye overenskomster. Hvis det ender med et forlig, skal FOA's hovedbestyrelse sige ja, og derefter skal medlemmerne stemme. Strejken bliver sat på pause under en afstemning. Det var også en optimistisk Dennis Kristensen, der i en pauserne gav følgende vurdering: "Det er startet ganske fornuftigt. Hvis vi bliver enige, vil det i hvert fald vare nogle timer endnu." Han pegede på, at konflikten i tilfælde af forlig tidligst kan sættes på pause fra onsdag.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu