Læsetid: 1 min.

Garanti for dansk vand

20. maj 2008

Miljøminister Troels Lund Poulsen (V) betegnede det i går som en "sejr" og "garanti" for det danske drikkevand, at det mislykkedes for EU-landene at nå til enighed om nye regler for brug af sprøjtemidler. Af alle lande i Europa er det kun Danmark, som konsekvent bruger urenset grundvand som drikkevand, og derfor bestod sejren ifølge miljøministeren i, at flere medlemslande end før nu støtter Danmarks ret til at beskytte vores drikkevandsforsyning mod nedsivende pesticider. Ifølge Troels Lund Poulsen har Danmark "mulighed" for at forbyde sprøjtemidler på dansk jord, selv om de er tilladt andre steder i EU.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu