Læsetid: 1 min.

Hvilshøj forlader Folketinget

14. maj 2008

Tidligere integrationsminister Rikke Hvilshøj tiltræder den 18. august som ny markedsdirektør i Dansk Erhverv og forlader dermed Folketinget. Venstres tidligere integrationsminister har tidligere sagt, at hun var i gang med sin sidste periode i Folketinget, men vælger allerede at stoppe nu. "Der ligger en rigtig spændende udfordring i at blive markedsdirektør i Dansk Erhverv og arbejde med virksomheder i Danmark. Jeg har tidligere sagt, jeg har andre ambitioner end at være med i politik, og det skridt, jeg tager nu," siger Rikke Hvilshøj. ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu