Note
Læsetid: 1 min.

Minister: Statens økonomi er skam sund

Indland
26. maj 2008

Socialdemokraten Klaus Hækkerup bør ikke være bekymret over, at skatteindtægterne svandt med 20 milliarder kr. i første kvartal. Noget af mankoen skyldes, at loven skat på om pensionsafkast er ændret, og personskatten er sænket i år med højere beskæftigelses- og personfradrag. Det siger skatteminister Kristian Jensen. "Der er absolut ingen grund til at frygte et stort underskud. Der er helt naturlige forklaringer på udsvinget i skatteindtægterne. Jeg troede først, at det var en joke, at finansudvalget ikke havde læst et notat påministeriets hjemmeside," siger han.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her