Læsetid: 1 min.

S vil have kulegravet støtte til DONG

17. maj 2008

Socialdemokraterne vil have vished for, at det alene var saglige og faglige hensyn, der gjorde, at det statslige energiselskab DONG Energy i april løb med næsten al støtten fra Energistyrelsens energiteknologiske udviklings- og demonstrationspulje til udvikling af anden generations biobrændstof. DONG's datterselskab Inbicon fik tilsagn om 54,2 mio. kr. til et demonstrationsanlæg ved Asnæsværket ved Kalundborg, der skal producere bioethanol, biobrændsel og dyrefoder af overskudshalm fra landbruget. Resten, 11,2 mio. kr. gik til et udviklingsprojekt i virksomheden Terranol, der også er tilknyttet DONG-projektet.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu