Note
Læsetid: 1 min.

Sander spørges om krisetegn

Indland
15. maj 2008

Enhedslistens Per Clausen vil nu have videnskabsminister Helge Sander (V), der har nedsat et fremtidspanel, til at forholde sig til 'systemkrisen', som den er blevet beskrevet her i avisen. Med henvisning til tirsdagsavisens interview med tidligere ambassadør Jørgen Ørstrøm Møller har Clausen stillet ministeren følgende spørgsmål til skriftlig besvarelse: "Er ministeren enig i beskrivelsen af den systemkrise, som Jørgen Ørstrøm Møller - medlem af ministerens fremtidspanel - beskriver i Dagbladet Information den 13. maj 2008, om at 'verden er på vej mod brutal konfrontation'?"

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her