Læsetid: 1 min.

Sundhedskartel forhandler igen

7. maj 2008

Formanden for Danske Regioner, Bent Hansen (S), har taget handsken op og har kontaktet Connie Kruckow, formand for Sundhedskartellet. De to mødes til forhandlinger om nye overenskomster i dag klokken 13. "Jeg tager invitationen som et tegn på, at Danske Regioner har ekstra penge. Så jeg takkede ja tak til invitationen," siger Connie Kruckow. Bent Hansen er optimistisk forud for forhandlingerne. Han forventer et forlig på sundhedsområdet inden ugens udgang. Han afviser ikke, at der kan komme flere penge på bordet i forhandlingerne.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu