Læsetid: 1 min.

DSF kritiserer RUC-ledelse for manglende lyshørhed

9. juni 2008

Danske Studerendes Fællesråd kritiserer i en pressemeddelelse RUC-rektor Poul Holm for ikke at ville lytte til studenterpolitikere i en ny undersøgelse af de studerendes tilfredshed med at læse på RUC. I en intern mail hedder det, at Rektor Poul Holm gerne vil tale med studerende "som ikke er involveret i studenterpolitisk arbejde, men alene er brugere af RUC's uddannelser". Det kan formanden for Danske Studerendes Fællesråd, Bjarke Refslund, ikke forstå:

"At Poul Holm bevidst ønsker at tilsidesætte det studenterdemokratiske system, viser en manglende respekt for det store arbejde, som mange studenterpolitiske aktive lægger (for dagen), og er undergraverende for det demokrati, der trods alt er tilbage på universiteterne," hedder det i en pressemeddelelse.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu