Læsetid: 1 min.

S & SF vil ikke have generel fartnedsættelse

27. juni 2008

Både Socialdemokraterne og SF vil have sat hastigheden med på de motorvejstrækninger, hvor der sker mange ulykker. De to partier går ikke efter en generel hastighedsnedsættelse, men vil have farten ned, hvor der er problemer. "Vi vil ikke være benhårde og sige, at hastigheden bare skal sættes ned. Man skal gå mere videnskabeligt til værks, så vi kan få 'begavet' hastighed der, hvor der sker ulykker," siger SF's trafikordfører, Pia Olsen Dyhr. Benny Engelbrecht (S) peger eksempelvis på behovet for at få kigget på motorvej E20 ved Sorø og Ringsted, hvor der sker mange uheld.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu