Læsetid: 1 min.

Skuffelse over FN-konference

2. juni 2008

FN's konference om biodiversitet forspildte en chance for at tage et internationalt initiativ til at standse ødelæggelsen af verdens regnskove. Dermed er det blevet op ad bakke at opfylde målet fra miljøtopmødet i Johannesburg i 2002 om at standse udryddelsen af dyr og planter senest i 2010. Sådan lyder vurderingen fra SF's miljøordfører, Steen Gade, der overværede mødet i Bonn, hvor miljøministre fra hele verden i ugens løb skulle forsøge at enes om forskellige initiativer, der kan bevare biodiversiteten. Også Tove Maria Ryding, der deltog i forhandlingerne som repræsentant for regnskovsgruppen Nepenthes, er dybt skuffet over mødet.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu