Læsetid: 1 min.

Flere familiesammenført

25. juli 2008

Antallet af ægtefæller eller partnere, som kommer til Danmark ved hjælp af familiesammenføringer, stiger for tredje år i træk. Siden 2004 er tallet steget fra 2344 til 3617 i fjor. Ifølge lederen af Indvandrerrådgivningen, Leif Randeris, finder flere og flere indvandrere uden om de stramme danske regler for familiesammenføring. De benytter sig af ophold på højskoler, som au pair eller som landbrugsmedarbejdere. Så kan de være sammen med deres ægtefælle, hvis de ikke opfylder 24 års reglen. Og samtidig bliver tilknytningen til Danmark større, hvilket forbedrer chancerne for at få godkendt en familiesammenføring.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu