Note
Læsetid: 1 min.

Pres på minister over salmonella

Indland
26. juli 2008

Fra højre og venstre lægges der nu pres på fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) for snart at sætte ind imod salmonellainficerede fødevarer. DF og Enh. opfordrer til et og ensidigt dansk stop for udenlandsk salmonellakød. Socialdemokraterne vil i første omgang give fødevareministeren chance for at handle, men sker det ikke hurtigt, vil Bjarne Laustsen overveje at støtte forslaget: "Hvis ikke hun kommer med initiativer, så vil vi selvfølgelig overveje at støtte dansk enegang for at lægge pres på systemet. Det er bestemt en mulighed, men vi ser hellere, at ministeren træder i karakter.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her