Læsetid: 1 min.

Anti-age til frugt

25. august 2008

Et omdiskuteret vækstreguleringsmiddel til frugt kaldet SmartFresh er netop blevet godkendt af Miljøstyrelsen. SmartFresh bremser modningsprocessen og forhindrer dermedæbler i at ældes normalt. Æblerne opbevares efter høst i et lukket rum med SmartFresh-gas og holder sig dermed friske så længe, de er i rummet. Både miljø- og forbrugerorganisationer har kritiseret godkendelsen af SmartFresh, men flere danske frugt- og grøntsagsproducenter har udvist interesse for systemet, skriver Ingeniøren.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu