Note
Læsetid: 1 min.

Bendtsen: Vi sov ikke i timen

Indland
12. august 2008

Regeringen har ikke sovet i timen. Det svarer økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen (K), efter at ugebrevet Mandag Morgen skriver, at V og K spillede en central rolle i udarbejdelsen af det EU-direktiv, der for fem år siden udvidede retten til familiesammenføring. Ministerrådet behandlede direktivet i 2002 under dansk formandsskab - med vicestatsminister Bendt Bendtsen (K) for bordenden. Men han fastholder kritikken af EF-Domstolen og forklarer i en pressemeddelelse, at debatten i 2002 cirklede om andre aspekter ved direktivet, og at regeringen ikke mente, at direktivet ville få konsekvenser for Danmarks udlændingepolitik. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her