Læsetid: 2 min.

DF'er i blodigt opgør med EU-tyrannerne

Formanden for Dansk Folkeparti i Sorø opfordrer i et debatindlæg til folkeligt oprør mod journalister og akademikere oven på sagen om EU-dommen. 'Frihedens træ skal genopfriskes med EU-tyrannernes blod,' hedder det
Indland
8. august 2008

Den 1. august kunne man i Frederiksborg Amts Avis læse et voldsomt debatindlæg fra Michael Pihl, der er formand for Dansk Folkeparti i Sorø. 'Oprørets nødvendighed,' er overskriften på indlægget, som opfordrer til et folkeligt oprør mod EU-tyrannerne, som omfatter både jurister, journalister og 'de politisk korrekte borgerlige' i Venstre og de konservative. Indlægget, som udspringer af debatten om EF-dommen og den danske udlændingepolitik, slutter med noget, der kunne lyde som en opfordring til politisk vold:

"Tiden er inde til at gøre oprør. For Danmark. For Folket. Tiden er inde til at genopfriske frihedens træ med politisk korrekte borgerliges blod. Med EU-tyrannernes blod." Sådan skal det imidlertid ikke forstås, siger Michael Pihl: "Jeg har ladet mig rive med af min egen retorik. Det er selvfølgelig symbolsk - det er ikke noget med, at jeg opfordrer til, at vi skal ud og slå nogen ihjel. Det er et billede på, at nu er det tid til at gøre politisk oprør."

- Så der er ikke tale om rigtig blod ?

"Nej, men det er klart, at dine folk vil have en interesse i at udlægge det, som om jeg er en blodtørstig psykopat. Men hvis man læser indlægget, vil man forstå, at det er et politisk oprør. Der står jo ikke, at vi skal ud og slå ihjel."

- Der står, at frihedens træ skal genopfriskes med EU-tyrannernes blod?

"Det med blod - glem det. Det var noget pis, det skulle jeg ikke have skrevet. Det var, fordi det skulle passe til Thomas Jefferson-citatet i indledningen, som jeg synes er så flot," siger Michael Pihl.

Han holder dog fast i indlæggets indhold:

"Det er sket en udvikling, som undergraver vores folkestyre. Der er blandt danskerne et flertal for en stram udlændingepolitik og et flertal for en slap udlændingepolitik blandt sådan nogle som dig. Men det er ikke jer, der skal bestemme - det er ikke jurister, akademikere og journalister, der skal bestemme. Og ligesom da amerikanerne gjorde oprør imod den engelske konge, fordi han var en tyran, så er det nu på tide at gøre oprør mod EU," siger Michael Pihl, som ud over at være formand for DF i Sorø også er folketingskandidat og lektor i historie på Sorø Akademi.

- Du skriver, at vælgerne ikke kan stole på V og K. Hvorfor det?

"Fordi Venstre og Konservative ikke vil kæmpe for at forsvare det danske folkestyre og den stramme udlændingepolitik. Fogh sagde i går, at vi skal arbejde inden for systemets rammer. Han sagde ikke, at dommen er ugyldig, fordi vi har et retsforbehold. Nu skal vi bede et pampersystem i EU om lov til at føre den politik, som der er flertal for at føre i Danmark."

- Hvad er det, du er bange for vil ske?

"Der vil komme en øget tilstrømning fra kulturer, som det allerede har vist sig vanskeligt at integrere. "

- Hvad skal vælgerne gøre?

"Hvis de skal fastholde troen på, at demokratiet virker, så skal de stemme på Dansk Folkeparti. Med tiden kan det måske komme til civil ulydighed - hvis det virkelig bliver til et oprør."

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Han skal vist være glad for, at Pia er sygemeldt. Vi ved jo, hvordan det plejer at gå de DF'ere, der snakker over sig og røber partiets sande væsen.

Heinrich R. Jørgensen

Jeg er ikke overbevist om, at Michael Pihl har bevæget sig markant væk fra partilinien i disse dage, Per Vadmand. Der rasles mere med sablerne end sædvanligt ...

Kristian Villesen:

"Hvis de skal fastholde troen på, at demokratiet virker, så skal de stemme på Dansk Folkeparti. Med tiden kan det måske komme til civil ulydighed - hvis det virkelig bliver til et oprør."

Det stopper sandsynligvis ikke ved "civil ulydighed" og "oprør". Nationalromantikerne og xenofoberne helmer sgu ikke før Danmark er blevet et meget fattigt og meget, meget dansk frilandsmuseum, hvor alle personer med et minimum af ressourcer og talent er flygtet skrigende ud af landet, så det kun er landsbytosserne tilbage.

Ufatteligt at den mand har en uddannelse fra en videregående dansk uddannelsesinstitution, endda fra dengang, hvor universitetet stadig var et rigtigt universitet.

"Jeg har ladet mig rive med af min egen retorik. Det er selvfølgelig symbolsk - det er ikke noget med, at jeg opfordrer til, at vi skal ud og slå nogen ihjel. Det er et billede på, at nu er det tid til at gøre politisk oprør."

Det var en 'islamist' ikke sluppet afsted med at bortforklare sig med, han var nok blevet udvist hvis han havde skrevet 'blod'. Titlen på artiklen skulle have været hellere ha været: EU i blodigt oprør imod DF-tyranni.

ups...' Titlen på artiklen skulle hellere ha været ' skulle der ha stået

.....EU er i blodigt opgør med DF-tyranni

Lad folk begive sig ud i deres naivitet. Befolkningen er hjælpeløse i alle henseender og kan ikke intet selvstændigt.

Det er T.S. Eliot mareridt: Hvad tænker du på nu? Hvad? Jeg aner aldrig hvad du tænker. Tænk.