Note
Læsetid: 1 min.

Frygt for storeghettoer af studerende

Indland
6. august 2008

Handelsskoler med korte engelsksprogede handelsuddannelser og it-uddannelser skal være på vagt over for ghettodannelser i studiemiljøet, men problemet er noget overdrevet, mener uddannelsesstederne. Kontorchef ved Københavns Universitet, Jakob Lange, siger på baggrund af et betydeligt optag i år af studerende fra Nepal, Bulgarien, Rumænien m.fl., at ghettoer kan blive et problem. Institutionerne optager hele hold af østeuropæiske studerende og forsøger at adskille de studerende, så der ikke alene bliver f.eks. bulgarske hold.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her