Note
Læsetid: 1 min.

R går med i aftale om Femernbro

Indland
30. august 2008

De Radikale bakker nu helhjertet op om en Femernbro. I går indgik partiet et forlig med regeringen om den dansk-tyske forbindelse. Partiets trafikordfører, Johs. Poulsen, kalder broen den bedst mulige løsning til at forbedre den kollektive trafik. "Det havde været mest optimalt, hvis man kunne have lavet en ny Østersøforbindelse mellem Gedser og Rostock. Men vi har erkendt, at det er der ikke politisk mulighed for, og derfor støtter vi nu aktivt denne næstbedste løsning," siger Johs. Poulsen. Femern-forbindelsen skal finansieres af brugerbetaling. "På den måde slipper vi for at bruge borgernes skattekroner," siger han.Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her