Note
Læsetid: 1 min.

Rønn ser ingen ladeport for indvandring

Indland
27. august 2008

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech afviser, at Danmark er på vej mod en voldsom stigning i antallet af familiesammenføringer. Det mener partifællen, Eyvind Vesselbo (V), der ellers har udtalt: "Ladeporten står åben igen. Det kan du se på tallene". Men det afviser integrationsministeren: "Vores tal viser klart, at der er langt færre familiesammenføringer nu end i 2001. Jeg kan blankt afvise, at der ikke skulle være styr på familiesammenføringer. Vesselbos påstande er fuldstændig udokumenterede. Mine tal viser det stik modsatte," siger Birthe Rønn Hornbech.ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her