Læsetid: 1 min.

Byggeplanerne på Kløvermarken lever

6. september 2008

Overborgmester Ritt Bjerregaards prestigefyldte byggeri af billige boliger på Kløvermarken i København har fået nyt liv. Det 'røde regeringsflertal' på rådhuset vil nu foretage en uvildig risikoanalyse, der skal bane vejen for boligprojektet. S, R og SF vil kortlægge risikoen ved at bygge de tusindvis af boliger nær Prøvestenen, byens oliehavn. Den potentielle miljøfare vakte tidligere på ugen så alvorlig bekymring hos SF, at partiet trak støtten til byggeriet. S mener dermed, at partiet har en aftale med SF. Men SF's Frank Hedegaard afviser dog, at SF nu endeligt har sagt god for byggeprojektet på Kløvermarken.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu