Læsetid: 1 min.

DSB: Vi får flere rejsende

16. september 2008

Trafik

DSB's adm. direktør, Søren Eriksen, kalder det "noget sludder", at en storstilet investering på over 25 milliarder kroner i bedre kollektiv trafik i hovedstadsområdet er slået fejl. Det skrev Berlingske Tidende i går. På de fem år fra 2002 til 2007 er det ikke lykkedes at få flere københavnere til at droppe bilen, hedder det i en rapport fra konsulentfirmaet Cowi. Men det er misvisende, mener DSB's chef. DSB har i første halvår af 2008 haft historisk høj vækst i antallet af passagerer, og aldrig før har så mange i Danmark taget toget, påpeger Søren Eriksen.

Samlet set fik DSB tre procent flere passagerer i første halvdel af 2008 og hele syv procent flere i andet kvartal alene.

ritzau

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu