Note
Læsetid: 1 min.

Fogh: Anlægsloft fastholdes

Indland
3. september 2008

Kvalitetsreform

Kommunerne skal holde anlægsloftet på 15 milliarder kroner næste år, som regeringen har aftalt med Kommunernes Landsforening (KL). Det siger statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) efter et møde i går i kvalitetsgruppen, som skal udmønte kvalitetsreformen med 50 milliarder kroner mere til offentlige anlæg over en årrække. "Når man har indgået en aftale, skal man selvfølgelig overholde den. Det er frivillige aftaler mellem kommunerne og regeringen. En aftale er en aftale, og den skal selvfølgelig holdes," siger han. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her