Note
Læsetid: 1 min.

Fogh fastholder V-ministre

Rokade
Indland
10. september 2008

Der bliver ikke rokeret rundt på Venstres ministre i denne omgang, erfarer Ritzau. Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) nøjes med at rokere rundt på De Konservatives ministre i VK-regeringen. Meget tyder på, at den nye konservative partileder, Lene Espersen, overtager posten som økonomi- og erhvervsminister, Brian Mikkelsen ser ud til blive landets nye justitsminister, mens Lars Barfoed formentlig får comeback på VK-ministerholdet. Ifølge Ritzaus oplysninger har statsministeren overvejet at benytte lejligheden til en større ministerrokade, der også omfatter Venstre-ministre. Men det bliver tilsyneladende ikke tilfældet i denne omgang. ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her