Læsetid: 1 min.

Ingen hjælp fra bestyrelsen

Universitetsavisen
10. september 2008

Den lukningstruede trykte udgave af Universitetsavisen fik ingen hjælpende hånd, da bestyrelsen for Københavns Universitet i går drøftede sagen på sit bestyrelsesmøde. Godt 40 studerende var ellers mødt op til mødet for at vise deres modvilje mod den beslutning, som rektor Ralf Hemmingsen har truffet hen over sommeren om, at Universitetsavisen fra januar kun skal udkomme på nettet. De studerende mener, at avisen så vil miste læsere, og at de vil miste et kritisk organ. Men selv om både studerende og universitetsansatte talte avisens sag, lød beskeden fra bestyrelsen, at den ikke vil blande sig i administrative beslutninger.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu