Note
Læsetid: 1 min.

Kommuner vil fortsat forhøje skatten

Indland
25. september 2008

Selvstyre

11 af landets 98 kommuner agter at sætte skatten i vejret næste år. Da et færre antal kommuner varsler at lette skatten, giver det en samlet skattestigning på 152 millioner kroner. Det viser en prognose fra Kommunernes Landsforening. Samtidig vil kommunerne bygge og renovere for 725 millioner kroner mere end regeringens anlægsloft på 15 milliarder. Erik Fabrin (V), formand for Kommunernes Landsforening, opfordrer indtrængende kommunerne til at udskyde anlægsprojekter og sænke skatten. Ellers frygter han, at regeringen tager strafsanktioner i brug og tager op mod en milliard i bloktilskud fra kommunerne.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her