Note
Læsetid: 1 min.

PET-dokumenter skal frem i injuriesag

Indland
30. september 2008

Politiets Efterretningstjeneste (PET) skal udlevere en række dokumenter fra koldkrigstiden om journalisten Jørgen Dragsdahl. Dragsdahl har anlagt sag mod historieprofessor Bent Jensen og Jyllands-Posten, efter at professoren i en artikel i avisen kaldte Dragsdahl for KGB-agent. Jensen og Jyllands-Posten har forlangt at få en stribe PET-dokumenter fremlagt i sagen for at underbygge artiklens indhold. Det har PET indtil videre afvist, men retten i Svendborg har nu bestemt, at nogle af dokumenterne skal frem i lyset, oplyser Jørgen Dragsdahls advokat, Henrik Holm-Nielsen, til Ritzau.

Ritzau

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her