Note
Læsetid: 1 min.

Rettelse

Indland
6. september 2008

I gårsdagens artikel "IBM: Lad borgerne overvåge hinanden" skrev vi i underrubrikken, at IBM og EU-Kommissionen anbefaler politiet at anvende borgeres optagelser af andre borgere. Som det fremgik af selve artiklen er dette imidlertid ikke korrekt. EU-Kommissionen er ikke kommet med nogen anbefaling. Vi beklager. red.

Præcisering

I gårsdagens mediekommentar "Gratisavisernes fremtid" af Ida Schultz stod der fejlagtigt: "I dag bliver de store dagblade momsfritaget". Der skulle have stået: "de store dagblades bladsalg bliver momsfritaget". Derfor gælder reglen ikke for gratisaviserne, der i sagens natur ikke har noget bladsalg.red.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her