Note
Læsetid: 1 min.

S afviser nyt boligprojekt

Indland
5. september 2008

Kløvermarken

Selv om SF i Københavns Borgerrepræsentation selv var med til at udpege vinderne af den tegnekonkurrence, der skal ommøblere Kløvermarken i København, trækker man sig nu fra aftalen med Socialdemokraterne og Det Radikale Venstre. Og sådan bliver det, siger Børne- og Ungdomsborgmester Bo Asmus Kjeldgaard (SF), der også skriver i en pressemeddelelse: "Lav projektet om, så har vi stadig en aftale". I morgen skal partiet mødes med S i Københavns Borgerrepræsentation for om muligt at klinke skårene. Politisk ordfører i S Anne Vang afviser nyt projekt. "Jeg kan klart afvise, at vi er parate til at starte endnu en tegnekonkurrence," siger hun.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her