Note
Læsetid: 1 min.

Administrativt kaos på Handelshøjskolen

Indland
12. januar 2009

CBS - Handelshøjskolen i København - har det seneste år haft store problemer med studerende, der mangler eksamensbeviser, er blevet udmeldt ved en fejl eller har fået forkerte karakterer.

Det tiltagende kaos i administrationen på CBS, der har godt 15.000 studerende, skyldes blandt andet store problemer med universitetets nye it-system, skriver CBSObserver.

Universitetets administrative kaos i foråret 2008 gjorde, at videnskabsminister Helge Sander (V) over for Folketingets videnskabsudvalg lovede at undersøge forholdene. Men det har han åbenbart ikke fået gjort. I hvert fald erklærede Sander over for P3Nyheder i sidste uge, at han nu vil undersøge sagen - igen.

Ifølge CBS skyldes det administrative kaos desuden nedskæringer i administrationen. Universitetet har netop oprettet en hotline for studerende, der har problemer med deres eksamensbeviser eller -karakterer.

Dansk Folkeparti mener, at CBS må have en deadline for, hvornår de skal have styr på problemerne. Ellers må politikerne gribe ind, siger uddannelsesordfører Martin Henriksen (DF) til P3 Nyheder.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her