Note
Læsetid: 1 min.

Dekan bliver på posten

Indland
16. februar 2009

Trods store protester og en mistillidserklæring fra 135 ansatte fra Biologisk Institut, overvejer dekanen på det Naturvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet ikke at forlade sin post:

"Jeg sover udmærket om natten, fordi jeg ved, at vi har håndteret situationen professionelt, ansvarligt og med maksimal menneskelig hensyntagen. Kun hvis nogen kan påvise alvorlige fodfejl fra min side, vil jeg overveje min stilling," siger Nils O. Andersen til Universitetsavisen.

Han erkender dog, at det ikke altid er "for sarte sjæle" at være leder på Københavns Universitet. Konflikten opstod, fordi fakultetet skal skære 70 stillinger væk på grund af et minus på omkring 45 millioner kroner på budgettet for 2009.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her