Læsetid: 6 min.

DTU-leder kører de ansatte i sænk

Direktøren på Kemi på Danmarks Tekniske Universitet truer de ansatte med fyringer og lukning af fag, hvis de siger ham imod eller beder om mere i løn. De mange konflikter mellem ledelse og ansatte er en direkte konsekvens af universitetsloven, mener tillidsfolk
DTU har været prøvekanin for den nye styreform med ansatte ledere og mindre medarbejderdemokrati.

DTU har været prøvekanin for den nye styreform med ansatte ledere og mindre medarbejderdemokrati.

Torben Åndahl

23. februar 2009

Kemi på Danmarks Tekniske Universitet er et institut som mange andre, men med en kedelig hale af sager i fagforeningerne om konflikter mellem ledelse og ansatte. Medarbejderne føler ikke, der bliver lyttet til deres problemer. Fyringer og andre trusler bliver uddelt med løs hånd. Og en ny trivsels-undersøgelse er ifølge flere ansatte så kritisk over for ledelsen, at selv ikke de ansatte må få den udleveret eller udtale sig om den.

"Folk på det institut har det simpelthen ikke godt," siger Peter Szabo, der er tillidsrepræsentant for ingeniørerne på DTU Kemi, men ansat på et andet institut.

Også Dansk Magisterforening har fået usædvanligt mange henvendelser fra medarbejdere på DTU Kemi. Tillidsrepræsentant fra DM, Irene Shim, der er ansat på DTU Kemi, forklarer hvorfor: "Det kan godt være, at vi ikke må snakke om de kon-krete resultater af trivselsundersøgelsen, men vi må vel godt have lov til at tale om, hvor utroligt deprimerende og demotiverende det er for folk at arbejde under en ledelse, der ikke lytter eller taler med nogen, men sender dekreter ud pr. mail."

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jacob Bendixen

Scientology er en kriminel organisation!

Under "Operation Snow white" lavede scientology den til alle tider største infiltration af den amerikanske stat. Scientology infiltrerede 136 statslige institutioner, herunder ambassader, stjal hemmelige dokumenter og aflyttede kontorer.
http://en.wikipedia.org/wiki/O...hite

Yderligere minder Ole Sørensens bemærkning om at han bliver forfulgt af sine modstandere, fuldstændigt til scientologys regler om at kritikere skal miskrediteres og forfølges på alle planer.
Scientologys regler siger at medlemmer skal afvise enhver kritik ved brug af trusler og anklager, L. Ron´s regler siger yderligere at trusler og anklager, hvis det ikke er muligt for medlemmer at grave smuds op på kritikere.

Mht. Ole Sørensens ledelsesstil kan jeg ikke lade være med at se ligheder mellem hans handlinger og scientologys vanvittige interne organisatoriske forhold.

I scientology straffes man med arbejde eller psykisk tortur, hvis man ikke makker ret og hvor utroligt det end lyder har de arbejdslejre hvor de spærrer folk inde.
Og nej Ole Sørensen spærrer ikke nogen inde på DTU, men det gør den kriminelle organisation han er leder i. Dette faktum mener jeg forklarer hans åbenlyst hidsige ledelsesstil.

I tvivl om hvor galt det står til med scientology?

Se den tyske dokumentar ” Missing in Happy Valley”:
http://www.youtube.com/watch?v...lsNs (Der er links til resten af dokumentaren i infoboksen til højre)

For yderlige information angående scientologys antisociale og kriminelle handlinger:

http://www.xenu.net/
http://www.xenutv.com/
http://www.whyweprotest.net/en.../en/
http://www.scientology-lies.co...html
http://www.exscientologykids.c...com/
http://theunfunnytruth.ytmnd.c...com/

Michael Eriksen

Den nævnte forsker ved DTU Kemi lavede et helt harmløst indslag på TV2-Lorry:
http://www.tv2lorry.dk/moduler/nyheder/showregvideo.asp?dato=23-02-2009&...

Det har nu fået Ole W. Sørensen til at indlede en disciplinær straffesag mod vedkommende.

Forskerforum.dk har også taget sagen op under overskriften "Scientology-ledelse på DTU":
http://www.forskeren.dk/?p=172

Her kan man læse at Ole W. Sørensen i institutets medarbejdertilfredshedsundersøgelse fra januar scorede karakteren 1,5 på en skala fra 1 til 5.

På ing.dk kører også en ophedet debat om sagen "DTU-direktør hængt ud for Scientology-ledelse":
http://ing.dk/artikel/96673-dtu-direktoer-haengt-ud-for-scientology-ledelse

Angelica Correa

Oh my God. Universitetsloven er helt sikkert et makværk, men det siger vel også et eller andet om rektors kvalifikationer hvis han kan finde på at sætte en scientology-dude i spidsen for et institut?

Jacob Bendixen

Jeg fik vist sendt min kommentar en anelse for hurtigt....

"L. Ron´s regler siger yderligere at trusler og anklager, hvis det ikke er muligt for medlemmer at grave smuds op på kritikere."

=

L. Ron´s regler siger yderligere at trusler og anklager skal fabrikeres(læs forfalskes), hvis det ikke er muligt for medlemmer at grave smuds op på kritikere.