Læsetid: 2 min.

Information rammes af fald i distributionsstøtten

Gratisaviserne MetroXpress og 24timers adgang til den offentlige distributionsstøtte medfører sparerunde på Information
27. februar 2009

Mens de fleste danske betalingsaviser i disse år er hårdt ramt af fald i abonnementstal og svigtende annoncesalg, har Dagbladet Information som en af de få på markedet de seneste tre-fire år kunnet notere fremgang i abonnementstal, annoncesalg, omsætning og overskud.

Alligevel medfører et faldende tilskud i distributionsstøtte nu, at også Information tvinges til at gennemføre en sparerunde, der vil koste redaktionelle stillinger og dermed også vil påvirke avisens kvalitet.

Baggrunden er, at man i forbindelse med bortfaldet af portostøtten til dagbladene for tre år siden oprettede en fælles pulje til distributionsstøtte under Kulturministeriet. Puljen, der er på cirka 320 millioner kroner, skal i bedste demokratiske tradition sikre den landsdækkende distribution af dagbladene, så det for eksempel ikke er dyrere at få Information leveret i Bjerringbro end på Østerbro.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der kan ikke kommenteres