Note
Læsetid: 1 min.

Minister må svare for sig

Indland
24. juni 2009

Dansk Folkepartis udviklingsordfører, Tina Petersen, har bedt udviklingsminister Ulla Tørnæs (V) om at svare på, om hun vil iværksætte en undersøgelse af antallet af rettelser i kritiske Danida-evalueringer, og om evalueringer fremover skal offentliggøres, inden Danida har rettet i dem. Spørgsmålene rejses, efter at Information mandag kunne fortælle, at Danidas evalueringskontor ofte har flere end 100 kommentarer til evalueringer udført af uafhængige konsulenter, og at konsulenterne bliver bedt om at skrive om igen og igen. Det kalder Tina Petersen for yderst kritisabelt, da formålet netop er, at udestående retter et kritisk blik mod den danske bistandsindsats.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her