Note
Læsetid: 1 min.

LO efterlyser flere penge

Regeringen har ladet arbejdsløsheden løbe løbsk. Den suverænt største udfordring ligger nu i at få flere i arbejde, siger LO's formand, Harald Børsting, efter regeringen i går præsenterede sit finanslovsforslag
Indland
26. august 2009

Regeringen har ladet arbejdsløsheden løbe løbsk. Den suverænt største udfordring ligger nu i at få flere i arbejde, siger LO's formand, Harald Børsting, efter regeringen i går præsenterede sit finanslovsforslag.

I en pressemeddelelse slår Børsting fast, at udgifterne til arbejdsløshedsdagpenge og manglende skatteindtægter fra erhvervslivet og pensionskasserne har vendt et overskud på statens finanser til et underskud.

»En del af de nye arbejdsløse risikerer at blive langtidsledige, og nogle vil måske helt miste fodfæstet på arbejdsmarkedet. Derfor er det både på kort og langt sigt en god forretning at bekæmpe arbejdsløsheden«, siger Harald Børsting.

Han efterlyser flere offensive satsninger fra regeringen.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Alfred Larsen

Foreslår, at LO generalerne og medlemmerne yder deres bidrag til oprettelsen af flere arbejdspladser. F. eks. ved generelt at gå 25% ned i løn.

@ Alfred Larsen

Den var sgu god. Det får du dem aldrig. En gang pamper altid pamper.

aldrig til