Note
Læsetid: 1 min.

Gymnasier arrangerer deres egne klimakonferencer

Gymnasieelever fra Sjælland laver deres egne klimakonferencer i hele landet. Under navnet Zealand Consensus er otte gymnasier fra blandt andet Nakskov og Kalundborg gået sammen for at lave deres stort anlagte klimakonference i Haslev
Indland
24. november 2009

Gymnasieelever fra Sjælland laver deres egne klimakonferencer i hele landet. Under navnet Zealand Consensus er otte gymnasier fra blandt andet Nakskov og Kalundborg gået sammen for at lave deres stort anlagte klimakonference i Haslev fra den 26.-28. november.

Gymnasieeleverne får besøg fra blandt andre USA, Rumænien, Italien, og Grønland. Men den kinesiske delegation var nødt til at takke nej i sidste øjeblik grundet faren for svineinfluenza smitte. Også Egedal Gymnasium har været i fuld gang med forhandlinger og lavet deres egen 'COP 15 Egedal-aftale' opkaldt efter FN's officielle klimatopmøde, der indledes om kun 12 dage.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her