Læsetid: 1 min.

Gymnasier arrangerer deres egne klimakonferencer

Gymnasieelever fra Sjælland laver deres egne klimakonferencer i hele landet. Under navnet Zealand Consensus er otte gymnasier fra blandt andet Nakskov og Kalundborg gået sammen for at lave deres stort anlagte klimakonference i Haslev
24. november 2009

Gymnasieelever fra Sjælland laver deres egne klimakonferencer i hele landet. Under navnet Zealand Consensus er otte gymnasier fra blandt andet Nakskov og Kalundborg gået sammen for at lave deres stort anlagte klimakonference i Haslev fra den 26.-28. november.

Gymnasieeleverne får besøg fra blandt andre USA, Rumænien, Italien, og Grønland. Men den kinesiske delegation var nødt til at takke nej i sidste øjeblik grundet faren for svineinfluenza smitte. Også Egedal Gymnasium har været i fuld gang med forhandlinger og lavet deres egen 'COP 15 Egedal-aftale' opkaldt efter FN's officielle klimatopmøde, der indledes om kun 12 dage.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu