Læsetid: 1 min.

Til konference med klimaskeptikerne

En række internationale klimaskeptikere holdt tirsdag konference for at diskutere 'den store løgn om klimaet.' Information tog med, og mødte bl.a. den svenske excentriske professor Niels-Axel Mörner og den britiske Lord Christpoher Monckton. Begge mener, klimatruslen er noget opreklameret vrøvl
Indland
8. december 2009

"The Greatest Lie Ever Told". Sådan lyder titlen på svenske professor Niels-Axel Mörners bog, der handler om klimatruslen, der efter hans mening, er stærkt overdrevet. Mörner er specialist i vandstanden i havene, og mener at kunne bevise, at pointen om, at stigningen er menneskeskabt, er noget vrøvl.

Et argument, der alle andre steder i København denne aften, ville have skabt et ramaskrig. Men ikke i Dansk Forfatterforenings lokaler på Strandgade i København. Her til morgen er lokalet nemlig fyldt med klimaskeptikere fra hele verden, der i flere omgange giver den farverige professor lange klapsalver.

Information var med, og mødte bl.a. Margaret Thatchers tidligere rådgiver Lord Monckton, der tidligere har betegnet klimakampen som noget venstrefløjen har fundet på, fordi de mangelede "et nyt flag at vifte med".

Se hele videoen nedenfor, og hør bl.a. hvorfor Lord Monckton mener, at det er folk som den tidligere vicepræsidentkandidat Al Gore, der med deres løgne og bedrag er kernen i problemet.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her