Læsetid: 3 min.

Politikere vil sikre undersøgelse af Scandinavian Star

Der er nu så mange modstridende oplysninger i sagen om den snart 20 år gamle brand på skibet Scandinavian Star, at en række partier kræver en uvildig undersøgelse, der en gang for alle kan fastslå, hvad der skete
Der er nu så mange modstridende oplysninger i sagen om den snart 20 år gamle brand på skibet Scandinavian Star, at en række partier kræver en uvildig undersøgelse, der en gang for alle kan fastslå, hvad der skete
26. januar 2010

Efter at være blevet afvist i snart 20 år gør en række partier i Folketinget et måske sidste forsøg på at få omstændighederne om ulykken på Scandinavian Star klarlagt, inden sagen bliver forældet senere på året. Under branden omkom 159 mennesker, og selvom en brandstifter blev udpeget og en ansvarlig ejer dømt, er der nu så stor tvivl om, hvad der skete, at det skal undersøges til bunds. Det mener Dansk Folkepartis Dennis Flydtkjær, der står bag et initiativ om en høring i Folketingets Retsudvalg. En høring, som han mener, bør ende med et flertal for en uvildig undersøgelse af hele sagen.

»Man har i princippet at gøre med et massedrab på 159 mennesker, der aldrig er blevet ordentligt opklaret. Det er meget alvorligt og vigtigt at få afklaret,« siger han.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu