Læsetid: 1 min.

Forandret Information på vej

Fra lørdag vil Information udkomme med en række nye tiltag. Men allerede i dag ser avisen lidt anderledes ud
25. februar 2010

Avisen i dag ser lidt anderledes ud, end den plejer. Mange vil sikkert bemærke, at vi i dag udkommer uden sektionen BØGER. Men det gør vi af den gode grund, at der er meget mere i vente. Som læserne måske har bemærket via de mange forannoncer, vi har bragt den seneste uges tid, lancerer Information fra på lørdag en række nye tiltag både på hverdage og i weekenden.

Det vil vi fortælle meget mere om i avisen i morgen, fredag, men det kan godt allerede nu afsløres, at avisens 1. sektion fra og med lørdag vil indeholde en række nye kommentatornavne, nye opslag, nye artikelenheder, nye elementer på debatsiderne og meget, meget mere.

Samtidig introducerer vi fra torsdag i næste uge en ny sektion torsdag, BILLEDER - kunst & film, der som titlen antyder vil indeholde film- og kunststof, blandt andet Michael Jeppensens kunstkritik, samt tendensartikler og interview fra kulturens verden. Dermed følger vores filmstof med biografernes filmpremierer, der for kort tid siden flyttede fra fredag til torsdag.

BØGER vil femover udkomme med fredagsavisen. Endelig sender vi lørdag det nye store magasin MoDERNE TIDER på gaden, hvor vi har samlet det bedste fra de tidligere sektioner Paradoks og Refleks og tilført det en mængde nye enheder. Det glæder vi os alt sammen til at vise læserne og fortælle mere om. Men avisen i dag er som sagt lidt mindre, end den plejer at være om torsdagen.

For at tage forskud på BILLEDER, der kommer med avisen første gang torsdag i næste uge, har vi placeret filmstoffet over fire sider i dagens avis.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Peter Andreas Ebbesen

Jeg håber vi stadig har Metz's gode klummer i Information efter jeres fornyelse.
Hvis det ikke er tilfældet, så er der ikke noget tilbage af det oprindelige illegale blad fra krigens tid.
Og så tror jeg vi er mange der siger abonnementet op.
Så jeg håber ikke i bøjer jer i støvet for Dansk Folkeparti og deres sorte præster.
VH Heidi Madsen

Aksel Gasbjerg

Ud over Metz har Information heldigvis en række gode skribenter.

Håber den nye linje medfører, at udenrigsstoffet får en skarpere kant sammenlignet med mainstream-medierne.

Mht Afghanistan er Danmark det eneste land, hvor der stadig er flertal for krigsdeltagelsen.

Informations medløberi og regeringstro artikler i forhold til denne krig, bærer desværre en del af skylden herfor.